Helgen


En väldigt trevlig helg har vi haft!
Fredagkvällen spenderade jag visserligen i sängen. Somnade med Wille i hans säng kl.20.00 och fortsatte därefter att sova i våran för att sedan vakna först på lördag morgon. Hyfsat utvilad men väldigt ont i ryggen =/
Det blev iaf en långpromenad på fm med hela familjen.
På em/kvällen var vi bjudna till våra grannar, som bjöd på en mycket god middag och trevligt sällskap. Barnen hade jätte kul tillsammans och Wille verkade inte det minsta trött. Han var vaken hela kvällen och somnade först när vi kom hem kl.23 på kvällen.  

 

 

 

Kameran brukar oftast få ligga i väskan då jag är väldigt dålig på att komma ihåg att ta fram den, men i lördags lyckades jag visst ta massor av bilder =) Här är några av dom.

och så var det söndag och bamseteater i Stockholm. Jag trodde det skulle bli mindre rolig med en Wille som fått alldeles för kort natt. Men han var på strålande humör hela dagen och satt alldeles stilla på bamseteatern som var 1 timma lång. Wow! Inte heller gnällde han i vagnen om att få gå bland allt folk i Stockholm. Klart han sa det några gånger men inte det där eviga tjatet om att Wille kan gå, Wille kan gå! Så mysigt hade vi och det var så roligt att Emma följde med så vi fick vara hela familjen tillsammans. Inte ofta det händer för det är inte lätt att hitta på något som passar både en 15 åring och en 2 åring. Så här såg det ut i sthlm:

                          

   

       

Kommentarer
Postat av: mormor

Kanonbild på Wille och Emma i trappan. Kram från mormor.

2011-03-21 @ 12:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0