Dagens utflykt!









En heldag i solen i Motala! Mysigt har det varit, och Wille har varit på sitt bästa humör =)

Imorgon ska Wille vara hos mormor och morfar igen, träning inför att ev. sova över där någngång.
Sedan är vi bjudna på mat (grillat i kollonin). 

 

...


Tittut!


Glader


En massa...



Wille med mormor i trädgården...


Varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen. Har inte riktigt haft tid eller lust. Mycket jobb och vardagsysslor och övrig tid prioriterar jag Wille. Men nu ligger han och sover och jag är inte riktigt sugen på att gå o lägga mig då det är riktigt varmt i sovrummet. 

Förra veckan luncha Wille och jag med Ida i Örebro, sov middag hos mormor och morfar (Wille hade fått en resesäng, bäst att prov sova den på en gång) och så var det ju midsommarhelgen då jobbade jag. 

Denna vecka har vi grillat med mormor och morfar, träffat Madde och Alvin och jag har varit in till Örebro och lunchat med Linda (o shoppat nya skor). Idag var vi en sväng till Mio möbler (rea) men hitta inget. Imorgon jobbar jag till 14 sen är jag ledig 2 dagar i sträck SÅ UNDERBART!!! massa tid med Wille i värmen...borde sola sola sola hehe... 

Älskar dig Wille! 

Charmigaste...


Grissini

Recept på Grissini jag gjort under kvällen.

25g jäst
3 dl vatten
2 msk rapsolja/olivolja
1 tsk salt
1 tsk socker
ca 6,5 dl mjöl (el. hälften vetemjöl/grahamsmjöl)

Pensling: mjölk

Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader och tillsätt olja, salt och socker. Häll detta över jästen och rör tills det löst sig. Tillsätt mjöl och jäs under duk i ca 40 minuter.

Ta upp degen på mjölat bord och dela den i ca 35 bitar. Rulla bitarna till smala längder, som passar plåtens kortsida. Lägg pinnarna på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa ytterligare ca 25 minuter.

Pensla pinnarna med mjölk. Grädda i 200 grader ca 30 minuter eller tills de fått fin färg och känns torra.


Min lilla plutt



Trivs jätte bra på jobbet, men saknar min lilla plutt oerhört om dagarna. Men det är mysigt att längta och ännu mysigare att komma hem och se honom skina upp och sträcka ut armarna.

Imorgon är det midsommar, vi tänkte börja med att ta en tur till Vingåker. Om vädret sedan tillåter så blir det picknick på en filt någonstans. 

Lördag och söndag jobb, trist...men en massa pengar! =) 

 

Wille


...


...


Torsdag



Nu var det ettag sen jag skrev, har inte haft tid.

Började jobba i måndags, det har gått över förväntan faktiskt. Både där och här hemma tror jag. Klart jag saknar min lilla plutt om dagarna, men det är mysigt att få längta också.

I tisdags var det mammaträff här hemma hos oss, vi bjöd på tacopizza och äppelpaj (köpt =/).
Igår var vi med Madde och Alvin en sväng efter jobbet, fika på bibblan som vanligt.
Idag har det varit mys med Wille och lite fotorensning på datorn. Sen börjar jag jobbet kl.14.45 Första kvällen ifrån Wille känns lite konstigt. 
Imorgon tar syster studenten, så det blir studentfirande större delen av dagen. 

 

RSS 2.0