Min goding för ett år sedan

SöötiSsss


Wille 2år

13 OKTOBER
Morgon, Wille blir väckt med sång och en massa paket!


Barnkalas efter lunch och vila, tyvärr vart de inte många bilder tagna här
så ni får se de som blev. Willes kompisar Melwin, Ludvig, Filip och Alvin
var med på kalaset +Ludvigs lillebror Hugo och alla mammor såklart
Firandet fortsatte vid middagen då Willes farmor komWilles första trumsolo går att se på youtube, klicka på länken nedan:
http://www.youtube.com/watch?v=QLSB5M-gaIE


16 OKTOBER
Det blev en massa firande på födelsedagen, men firandet fortsatte på lördagen då släkten på mammas sida kom.
Tack alla för presenterna Wille fick!
Tänkte jag skulle försöka få ner allt han fått: Mickispis, kastrullset, matbox, rit-tavla, traktor med släpvagn, I drömmarnas trädgård(dvd-film), Här kommer brandbilen(bok), Gosiga Gunnar(bok), trummor, delar till tågbanan, Rorripussel, bilar, duplo, pippi sångbok, traktor med grävskopa, play douh, Plåtis(bil från serien Rorri) dinonalle, kalsonger med bil på, 2 pixi böcker, russin och vindruvor(Willes favvo), monstertruck, brandstation med 3bilar och komradio, truck, peak höstjacka, borrmaskin, tandborste och tandkräm, Svea ziptröja, randig T-shirt från lager, Gösta(grävling)    

Kärlek

Wille mitt hjärta jag älskar dig massor! Jag ska ta ner månen åt dig om du ber mig. Du är viktigast!  


Haha

Jag har inge jobb och är i och med det FATTIG, men det är en riktig befriande känsla. Vet ni varför!? Jag måste släppa KONTROLLEN! Jag är så lycklig!!!!

Uppdatering


Mysig helg...i fredags blev det idol och FREDAGSMYS. Igår lördag var vi in till Örebro och träffa Linnea i det fina höstvädret, lekparken och cafébesök. Hemma i kumla blev det långpromenad medan Wille satt snällt i vagnen. Välbehövligt då jag inte motionerat sedan 1800-talets början =/ Idag blev det ännu en sväng till Örebro till Willes mormor och morfar. Där blev det fika, fika och åter fika. Alltå besök efter besök efter besök. Men trevligt var det att träffa mormor GB, stockholmare och kusinvitamin idag igen. Wille var nöjd och glad och jag fick med mig lite scrapprylar hem =) Tack mamma! Sedan såg vi till att ta samma lång promenad idag igen.

(kände att jag var tvungen att uppdatera lite för Kickis skull =0) 
Så här kommer lite bilder också...
scrapbooking, kalas, jobb, hemmafix


Dålig på att blogga, har bilder och lite och skriva om men orkar inte. Trött och mycket scrapbooking och annat i huvudet just nu, har alldeles för lite material för mina ideér!  
Här kommer iaf några mysbilder på min underbara lilla kille som snart fyller 2år. Förresten är det mycket JAG VILL INTE just nu, men det är lite gulligt!

 
RSS 2.0