"raggar" bilar


Idag har vi lekt hos Madde och Alvin, det var länge sen. Jättekul att ses och på tiden, för imorgon ska
Wille vara en stund hos dom på em medan Lasse och jag jobar. Tror det kommer gå jättebra, Wille ville
stanna kvar där redan idag =)

Efter middagen åkte vi till Sannahed för att titta på lite "raggar bilar" Wille älskart verkligen! Kolla pappa en raggar bil! skriker han åt varenda "raggar" bil han ser, dom fräckaste är dom som låter mycket tydligen =)
Sen åkte vi iaf vidare för att bada lite vid Kumla sjöpark. Önskar vi hade en sån där pool som grannarna våra har. Jättesnällt av dom att låta Wille få vara med och bada här om dagen. Det uppskattades verkligen! =)

Någon som vill hitta på något med Wille och mig på fredag?  

Open Art!


Det blev en tågresa in till Örebro och Open Art. Tanken var att jag och Wille skulle gjort denna tripp redan i onsdags, men eftersom det var strålande sol och riktigt hett då åkte vi till djupadalsbadet istället.  
Idag tog vi med pappa och gjorde utflykten. Wille har pratat om tåg länge. Han har åkt det 1 gång förut för ett
år sedan, men då sov han hela resan. Idag var han vaken och han tyckte det var himla spännande. Väl framme studerade vi konstverken och Willes favorit var nog flygplanet. Därefter gick för att äta lite lunch.

Efter lite mat i magen och en tupplur för Wille blev det lek i stadsparken...och en tur in på krämaren för att gå på clas ohlson, inne på krämaren såg vi
denna bil skapad av en MASSA skor...Tillsist var det tågresa hem igen. Wille var mycket nöjd och när vi fråga vad som var
allra bäst så var det tågresan. Ser kanske inte riktigt ut så på bilden men Wille hade fullt
upp att studera alla som satt på tåget, framförallt en tjej som satt precis framför.


RSS 2.0